Atleet

COME TO ACTION, MAKE YOUR GLORY

sportglorie

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

KIES JOUW GEWENSTE FORMULE 

DUO

€ 700

Ben je nog niet zeker dat functional training iets voor je is? Probeer een éémalige sessie met screening voor €60

Zij gingen je voor...


Goele:

Toen ik bij Dirk startte, voelde ik me zowel fysiek als mentaal moe. Het was lang geleden dat ik nog gesport had en het lukte me niet om de discipline te kweken om regelmatig aan de slag te gaan. Ik had nog weinig vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten. Nu ik 7 weken bij Dirk aan de slag ben, voel ik me zowel fysiek als mentaal sterker. Oefeningen die ik voordien niet kon, krijg ik langzaam onder de knie. Ik slaag er intussen ook in om tijdens de week meer te bewegen. Op korte tijd heb ik ervaren welk positief effect sport op me heeft. Dirk is daarbij de externe motivator geweest door op tijd de juiste push te geven, het sporten plezant te maken en de juiste oefeningen te geven waardoor je zonder je te overdoen toch goeie vooruitgang maakt. Een aanrader voor iedereen die een duw in de rug wil en door wil groeien naar een hoger (sport)level.


Katrien:

"Voor een betere conditie moet je bij Dirk zijn, wist een vriend me te vertellen. En gelijk had hij! Op 12 weken tijd is niet alleen mijn conditie verbeterd maar heb ik ook spieren ontwikkeld en mijn coördinatie verbeterd. Ik ben zeer tevreden van het resultaat en neem zijn lessen mee om elke dag te bewegen met korte oefeningen."Mia:

4 maand geleden stapte ik binnen bij Sport & Glorie niet wetende wat ik kon verwachten.

Maar dankzij de oefeningen op maat heb ik mijn stabiliteit en coördinatie fel verbeterd.

En ook mooi meegenomen: ik ben enkele kilo's lichter.


Twijfel je nog? Niet nodig! Laat je gegevens achter en ik contacteer je voor een vrijblijvend gesprek bij mij. We bekijken daar de manier van werken, waar ik jou kan helpen op weg naar glorie met zelfs even een kort beweegmoment...

CONTACTEER MIJ

 

0468 23 86 80

sportglorie@gmail.com

 

Profetenstraat 14

Roosdaal

OVER MEZELF

 

Na meer dan 15 jaar in het onderwijs jongens en meisjes op weg te helpen naar een fittere levensstijl, wou ik dit ook voor andere mensen gaan doen.

Een postgraduaat functional trainer en heel wat bijscholingen rijker, sta ik hier nu voor jou! Actief als beweegcoach voor de Vlaamse Overheid heb ik al heel wat mensen meer aan het bewegen gekregen.

Voetbal is mijn passie maar een gezonde levensstijl mijn kenmerk en energiebron. En als huidig physical coach van landskampioen futsal FP Halle-Gooik werk ik samen met topsporters aan betere prestaties. 

Met de grondregels vertrouwen, eerlijkheid en respect komen we samen VER! 

Believe in yourself because I do!